Kære kunde, vi har ferielukket fra 1. juli til og med 31. juli 2019.

×

Bryllupsmenu

Bryllupsmenu

Bryllupsmenu fra Tapas Amor

Er du på udkig efter en leverandør af lækker mad til bryllup, er Tapas Amor klar til at sammensætte en velsmagende og velassorteret menu, der falder i god smag hos både brudeparret og gæsterne på den store dag. Vi sammensætter en menu ud fra jeres ønsker, og vi bidrager naturligvis også gerne med gode råd med udgangspunkt i vores erfaring i forbindelse med catering til bryllupper.

 

Al maden tilberedes af vores dygtige og uddannede kokke, der inspireres af den spanske tapas såvel som årstidens råvarer. Du er altså garanteret en bryllupsmenu i særdeles høj kvalitet.

 

Menu og levering efter jeres ønsker

Mulighederne hos os er mange, og vi kan levere alt fra uformelle “finger-mad”-anretninger, der er velegnede som forretter, til mere formelle tallerkener fyldt med velsmag.

 

Vi går langt for at imødekomme brudeparrets ønsker. Derfor mødes vi altid med jer, så vi kan planlægge en personlig menu samt få styr på de praktiske forhold. I denne forbindelse tilbyder vi bl.a. udlejning af kokke og tjenere, som altså kan varetage alt fra klargøring og anretning til afrydning og opvask på stedet.

 

Bestil en bryllupsmenu fyldt med velsmag

Har du spørgsmål til vores mad, eller vil du blot gerne høre mere om dine muligheder, er du naturligvis velkommen til at ringe på telefon 53 50 09 92, eller du kan skrive en e-mail til info@tapasamor.dk. Vi tager gerne en snak, hvor vi præsenterer vores bud på en velsmagende bryllupsmenu til den store dag.