Bryllupsmenu

LÆKKER OG SMAGFULD TAPAS SOM BRYLLUPSMENU

Hvis du ønsker et spændende og velfungerende alternativ til suppe, steg og is – så kan du få leveret tapas fra os. Hos Tapas Amor tilbyder vi lækre tapasanretninger til sammensætningen af din bryllupsmenu. Når vi serverer tapas til bryllupper, bliver vores gæster altid overrasket over mængden. Mange er bekymret over, om der nu er mad nok – og her kan vi roligt svare, at det er der selvfølgelig. Forskellen mellem en tapas bryllupsmenu og en mere traditionel er, at den traditionelle ikke indeholder tæt på så mange elementer, som en tapasmenu gør. På den måde er fordelen, at der er noget for enhver gæsts smag på jeres store dag.

 

TIL JERES BRYLLUP ER DET JER, DER ER I CENTRUM

Og derfor sørger vi altid for at indgå i en god dialog med jer for at sammensætte en velsmagende og velassorteret menu. Uanset om I ønsker tapas som forret eller som hovedmenu, så vil vi med glæde være leverandøren af maden til brylluppet. Når vi i fællesskab aftaler menuen, går vi langt for at møde jeres ønsker – på den måde bliver bryllupsmenuen så personlig som muligt. Vores tjenere og kokke kan også udlejes til brylluppet, som glædeligt varetager alt lige fra klargøring til anretning samt afrydning og opvask. På den måde klarer vi alt det praktiske, så I kan koncentrere jer om at nyde festen.

 

 

KONTAKT OS GERNE

Hvis I har brug for at høre, hvad vi kan tilbyde, kan I altid kontakte os. Vi stiller gerne vores catering erfaring til rådighed og kommer med inspiration til menuen. Hvis I ikke behøver en treretters menu, kan vi sagtens levere en sublim frokostanretning af tapas til brylluppet – mulighederne er i hvert fald mange. Kontakt os i dag på tlf.: 61404242 eller skriv en mail til info@tapasamor.dk.