Bestil catering

5 vare(r)

Sorter faldende

5 vare(r)

Sorter faldende

Catering til hygge og særlige lejligheder

Hos Tapas Amor tilbyder vi levering af lækre anretninger som catering. Vores mad er en veltilsmagt og spændende tapas - herunder både varianter af pølser som charcuteri og udvalg af oste. Vi går højt op i at kunne servere anretninger, der er lavet med gode og autentiske råvarer. Derfor er vores menuer også sammensat efter årstidens muligheder.

 

Vi bringer catering ud til kunder over hele Sjælland, eller du kan afhente maden selv i Rødovre. Al vores mad er desuden tilberedt af vores særdeles dygtige og veluddannede kokke, som du også har mulighed for at leje til arrangementer.

 

Autentiske spanske smage til forret eller hovedret

Vi har udviklet vores menu med udgangspunkt i vores mange ture til Spanien, hvor vi har opsøgt lokale delikatesser, som vi bringer ind i vores egen catering. Vores tapas-catering er desuden særdeles velegnet som både forret og hovedret. Uanset hvilken tapas-menu, du vælger, anbefaler vi et godt glas vin til.

 

Vi har gjort det nemt for dig at få leveret velsmagende tapas til din hoveddør eller til afhentning. Du skal blot vælge din foretrukne menu, hvorefter du kan specificere dit ønskede afhentningstidspunkt  eller leveringstidspunkt og -sted i kommentarfeltet. Så sørger vi for, at maden er klar til dig efter aftale.

 

Vil du vide mere om vores catering?

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for catering til dit næste selskab eller arrangement, er du velkommen til at ringe på telefon +45 53 50 09 92, eller du kan altid skrive en e-mail til info@tapasamor.dk. Du kan endvidere se vores priser for kørsel og levering her (link).