Catering København og omegn

Hos Tapas Amor tilbyder vi catering til København og omegn, samt hele Sjælland. Med catering kan du slappe af, nyde festen og være til stede uden at skulle gøre dig tanker om maden. Vi leverer lækre og flotte tapasanretninger til alle slags festlige lejligheder. Så uanset om du planlægger en konfirmation, et bryllup eller måske en studenterfest – så leverer vi meget gerne smagfulde spanske tapasdelikatesser.

Catering København – Vi kan varmt anbefale dig at bestille tapas catering. Vi Server spændende tapasanretninger til enhver smag – både for voksne og børn.

Vi garanterer nok mad

Vi oplever, at nogle er bekymrede for, at hvis de vælger tapas som catering til festen, så er der ikke nok mad. Vi kan berolige jer med, at vi garanterer, at der er rigeligt med mad. Vi sørger for anretninger, som efterlader jeres gæster mætte og tilfredse.

TAPAS TIL ENHVER SMAG – OG BEGIVENHED

Ligegyldigt hvilket arrangement vi serverer til, sørger vi for at tage vores forbehold. Det gælder både med hensyn til din tid, og hvornår det er mest hensigtsmæssigt, at maden leveres eller afhentes. Dette er noget vi aftaler nærmere sammen. Vi nyder at være fleksible i vores catering, da vi ønsker, at menuen skal emme af dine ønsker.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har specifikke forespørgsler til tapasmenuen. Smukke tapasanretninger og dele-mad er også perfekt til bryllupper, det er noget vi har haft stor succes med, da gæsterne har mulighed for at sidde og snakke over maden og nyde de velsmagende anretninger.

BESTIL KVALITETSMAD TIL FESTEN

Catering København – Kontakt os, hvis du vil høre mere om, hvilke tapasanretninger vi kan levere. Lad os tage en uforpligtende dialog og finde frem til den helt perfekte menu, og servering.