Catering til din fest

Hos Tapas Amor tilbyder vi catering til enhver festlig lejlighed. Med catering kan du slappe af, nyde festen og være til stede uden at skulle gøre dig tanker om maden. Vi leverer lækre og flotte tapasanretninger til alle slags festlige lejligheder. Så uanset om du planlægger en konfirmation, et bryllup eller måske en studenterfest – så leverer vi meget gerne smagfulde spanske tapasdelikatesser.

Fordelen ved at vælge tapas til det festlige arrangement er, at der er uendelige muligheder for at sammensætte retter. Alle gæster kan nyde godt af, at der er noget for deres smag – og de vælger helt selv, hvad de ønsker at sætte tænderne i fra de indbydende tapasfade.

Vi oplever, at nogle er bekymrede for, at hvis de vælger tapas som catering til festen, så er der ikke nok mad. Vi kan berolige jer med, at vi garanterer, at der er rigeligt med mad. Vi sørger for anretninger, som efterlader jeres gæster mætte og tilfredse.

TAPAS TIL ENHVER SMAG – OG BEGIVENHED

Vi kan varmt anbefale dig at servere tapas, uanset hvilken festlig begivenhed du står overfor. Server f.eks. spændende tapasanretninger, når studenterne kommer forbi på vognturen, eller når studentergildet skal holdes for familie og venner. Til konfirmation kan vi servere mange forskellige små retter. Dette sikrer, at der altid er noget til enhver smag – både for voksne og børn. Det giver samtidig mulighed for at servere alle konfirmandens favoritter.

Ligegyldigt hvilket arrangement vi serverer til, sørger vi for at tage hensyn. Det gælder både med hensyn til din tid, og hvornår det er mest hensigtsmæssigt, at maden leveres eller afhentes. Det gælder også for dine ønsker til maden. Vi er meget fleksible i vores catering, da vi ønsker, at menuen skal emme af dine ønsker.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har specifikke forespørgsler til tapasmenuen. Vi leverer gerne hjemmelavet baskisk tapas. Smukke tapasanretninger og delemad er også perfekt til bryllupper. Med smagfuld tapas har gæsterne mulighed for at sidde længe over maden og nyde de velsmagende anretninger.

BESTIL KVALITETSMAD TIL FESTEN

Du er altid velkommen til at give os et kald, hvis du vil høre mere om, hvilke tapasanretninger vi kan levere. Lad os tage en snak om dine ønsker og finde frem til den helt perfekte menu.