Firmafrokost

Catering til firmafrokosten behøver ikke være kedelig eller traditionel. Hos Tapas Amor leverer vi gerne spanske tapasanretninger til jeres firmafrokost. Uanset om dig og din kollegaer er på udkig efter en god frokost i hverdagen, eller om du er på jagt efter catering til jeres næste firmafrokost – så har du rig mulighed for at finde smagfulde og lækre specialiteter her hos Tapas Amor.

Over indbydende tapasanretninger udarbejdet af vores baskiske kok kan dig og dine kollegaer nyde hyggeligt socialt samvær. Det er noget, der bidrager positivt til et godt arbejdsmiljø, og som styrker sammenholdet.

Når du bestiller tapas til firmafrokosten fra Tapas Amor, garanterer vi, at uanset hvilken ret du bestiller, vil du opleve en frisk, hjemmelavet ret. Alt lige fra vores brød til spanske oksefrikadeller og vores empanadas er lavet fra bunden. Vores udvalg af lækre oste er direkte importeret fra Spanien for at give dig og dine kollegaer den bedste tapasoplevelse.

TAPAS – OGSÅ TIL STØRRE SELSKABER

Hos Tapas Amor er vi vant til at levere tapasanretninger til større selskaber. Vi har derfor stort set ingen begrænsninger på antal kuverter, så tøv ikke med at kontakte os – uanset selskabets størrelse. Vi garanterer, at der er masser af mad, og at alle i virksomheden bliver mætte. Mulighederne med tapas er mange, fordi I selv kan have indflydelse på, hvordan anretningen skal tage sig ud.

Har du en specifik forespørgsel på vegne af dit erhverv, kan du med fordel kontakte os. Vi bestræber os altid efter at levere anretninger, der falder i vores gæsters smag. Forkæl jer selv med en firmafrokost, der har fokus på gode råvarer og veltilsmagt mad. De gode retter og friske råvarer sikrer det bedste grundlag for hyggeligt kollegialt samvær.

BETALING VIA EAN-NUMMER HOS TAPAS AMOR

Vi er klar over, at det er nemmest for virksomheder, hvis de kan betale via virksomhedens EAN-nummer. Du kan derfor bestille tapas til firmafrokost og nemt betale regningen via EAN-nummeret hos Tapas Amor.

Slip for besværet med kortbetaling og sikr dine kollegaer og medarbejdere en skøn firmafrokost. Firmafrokosten kan tilpasses jeres specifikke behov og ønsker, uanset om I ønsker en stor, pompøs frokost eller en mere enkel tapasanretning som catering til firmaarrangementet.