Kære kunde, Velkommen til Tapasamor.dk - grundet EU lovgivning kræves 2-trins bekræftelse ved køb med kreditkort. Anvendes et firmakort skal ejerskab kunne bekræftes ifm. køb.

Grundet ekstraordinære omstændigheder omkring COVID-19 virus er det muligt at afbestille frem til 24 timer før ordren leveres/afhentes. Pengene refunderes i form af et tilgodebevis på ordre beløbet. Dette vedrører ALLE bestillinger.

Vi leverer til følgende postnumre 1000-2599 (225 kr.), 2600-2900 (325 kr.), 2901-3699 (375 kr.), 4000-4999 (450 kr.)

×

Hvor meget sangria pr. person?

Hvor meget sangria pr. person?

Om det gælder brylluppet, receptionen, den runde fødselsdag eller jubilæet. Hvad du serverer af drikkevarer, er næsten lige så vigtigt som menuen. Det er maden og drikkelsen, som dine gæster samles om. Derfor er det også vigtigt, at der er nok.

Hvis du er i tvivl om, hvor meget sangria du har brug for til dit kommende arrangement, så har vi hos Tapas Amor forsøgt at lave en lille guide. Hvis du bestiller catering hos os, kan du naturligvis også altid tage os med på råd, hvis du skulle være i tvivl.

Man kan sige, at de regler, som gælder for vin, også gælder for servering af sangria. Derfor kan man som udgangspunkt gå ud fra en grov tommelfingerregel, der siger:

  • Mousserende vin: 1 til 1,5 glas pr. person.
  • Hvidvin: en tredjedel til en halv flaske pr. person.
  • Rødvin: ¾ del til en hel flaske pr. person.
  • Dessertvin: ca. 1 glas pr. person.

Alt afhængigt af hvilke tapasanretninger, du ønsker at servere sangriaen til, kan du gå ud fra ovenstående cirkaberegninger. Vi plejer at sige, at en liter sangria rækker til ca. 6 glas. Vil du f.eks. servere sangria til en tapasanretning for dine gæster, så kan du beregne mængden ud fra, hvor meget vin man plejer at beregne pr. person.

Overvejelser om vin til festen

Når du bestiller mad til din fest, er det værd at bestille drinks og vin i samme omgang. Så er du sikker på, at de to ting leveres samlet – og at kvaliteten og smagene komplimenterer hinanden. Med sangria og tapas fra Tapas Amor er du sikret en ægte baskisk stemning og kvalitet.

Vi sørger for at levere din sangria helt frisklavet på nøjsomt udvalgte spanske rødvine. Rødvinen blandes op med spansk brandy 45 og afsluttes med frisk frugt, der tilfører en ekstra sommerlig vibe til din sangria.

Husk på, at tidspunktet for dit arrangement også har en rolle at sige i forhold til, hvor meget sangria du bør beregne pr. person. Serverer du eksempelvis sangria til festen en lørdag aften, vil der klart blive drukket mere, end hvis du holder en festlig begivenhed en søndag eftermiddag.