Inspiration til Spanske Tapas

Hos Tapas Amor sætter vi en ære i at anrette maden i ægte spansk manér. Vi bestræber os altid i at vores spanske tapas skal se lækker og indbydende ud. Der findes uendeligt mange måder at anrette spansk tapas på. På disse række billeder kan du se, hvordan vi gør, hvilket kan give dig inspiration til selv at anrette dine tapas.
Vi kan skaffe engangsfade for 75 kr for 10 stk.

Få inspiration til tapas her

Hos Tapas Amor oplever vi, at spansk tapas er faldet i utrolig god jord hos danskerne. Flere og flere serverer den spanske specialitet til deres gæster ved store som små arrangementer. Det kan være en fantastisk festmenu, fordi der er så meget for gæsterne at vælge imellem, så der er med garanti noget for de kræsne. Mange pifter også hverdagsmenuen op med en lækker tapasaften, som er en lækker og eksklusiv take away. Her på siden kommer vi løbende med inspiration til, hvordan du selv kan anrette din tapas. Vi spiser med øjnene, siger vi. Derfor kommer her nogle af vores tapas ideer.

Anretning på fade

Hos Tapas Amor bestræber vi os altid på, at vores spanske tapas skal se så lækker og indbydende ud som muligt. Når vi anretter vores tapas, gør vi det derfor med passion. Det ses på vores smukt anrettede fade, som kan ses på billederne her på siden. Hvis du vil gøre kunsten efter, er det blot at give efter for din kreative side. Vi har set et hav af forskellige tapasanretninger, og de mundrette portioner gør det let at sammensætte anretningen på mange forskellige måder.

Komplimenterende farver i form eksempelvis rød og grøn samt en rå anretning på et træfad er altid en klassiker. Du kan også nemt skabe et flot udtryk ved din tapas ved at anrette brødet med ost, pølse eller noget helt tredje og toppe den ved at tilføje en tandstik med en tomat, oliven eller lignende på som vist på nedenstående billeder. Se hvordan vi selv anretter vores tapas her, og lad dig inspirere.

Velbekomme