Mad til fest i København

Mad til fest og gode stunder – masser af velsmag

Skal du holde fest og er i den anledning på udkig efter den perfekte menu? Uanset om du skal holde fødselsdag, konfirmation, firmaarrangement eller hvilken som helst anden festlig begivenhed, kan take away tapas være den perfekte løsning. Den spanske klassiker kan nemlig både bruges som en mindre appetitvækker, gæsterne kan spise, mens de går rundt og snakker sammen, eller den kan gøres til aftenens hovedmåltid.

Tapas take away består nemlig af mange små anretninger af diverse spanske delikatesser, som passer perfekt til både den lille og store sult. Hos Tapas Amor er alle vores råvarer nøje udvalgt og tilberedt af vores dygtige kokke, som aldrig går på kompromis kvaliteten eller velsmagen – uanset hvor mange kuverter, du bestiller.

Imponér dine gæster med tapas take away

Tapas er små retter fra det spanske køkken, der sættes sammen på kryds og tværs til et samlet dejligt måltid. De fleste forbinder tapas med brød, pølser og ost, men i dag består det spanske tapasbord både af kolde og varme retter.

Vores take away tapas bliver lavet fra bunden med inspiration fra de baskiske traditioner. Du kan derfor imponere dine gæster med indbydende anretninger af bl.a. delikatesser fra havets frugter såsom blinis med krabbesalat og stegt gambas. Vi tilbyder også et bredt udvalg af lækre oste importeret direkte fra Spanien. I vores menu finder du desuden smagfuld anti pasti som f.eks. carpaccioruller, tortilla-tærter og spanske oksefrikadeller.

Serverer du din tapas med en god vin, kan du være sikker på, at dine gæster får en skøn aften. Du kan også skabe den perfekte spanske stemning og sende dine gæster ned i sydens sol ved at byde på et glas af vores lækre sangria.

Derfor bør du bestille din tapas menu ud af huset

Mangler du mad til fest, kan tapas med garanti vække begejstring hos alle dine gæster. Tapas take away gør det nemt for dig at nyde festen sammen med dine gæster, da du slipper for at stå i køkkenet. Når du bestiller din tapas menu ud af huset, sørger vi for alle forberedelserne. Vi kan efter aftale arrangere maden således, at den serveres som ”finger-food”-buffet, eller vi kan levere maden anrettet til mere formelle arrangementer. Du har også mulighed for at få vores kok med ud ved levering, hvor han sørger for klargøringen. Det kommer alt sammen an på dit behov, hvorfor vi også kan skræddersy en plan til dig.

Vores tapas menu ud af huset består af forskellige retter fra det spanske køkken. På den måde er du sikker på, at der er noget til enhver smag. Vi går højt op i at kunne servere mad til din fest, der er lavet med gode og autentiske råvarer. Derfor er vores menuer også sammensat efter årstidens muligheder.

Køb tapas take away hos Tapas Amor

Vi sørger for at bringe den spanske stemning til din fest, når du bestiller tapas take away hos os. Vores tapas menuer består af autentiske spanske smage og råvarer. De små delikatesser passer godt til dig, der skal holde fest, hvor hygge og nærvær er i fokus. Vi hjælper dig gerne med at sammensætte den perfekte tapas menu til din næste fest.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas take away til din fest? Så er du velkommen til at ringe på tlf. 61404242 eller skrive til vores mail info@tapasamor.dk.

Vi glæder os til at levere en autentisk madoplevelse til dig og dine gæster. Bestil direkte herunder: