Mad til fest fra Tapas Amor

Skal du holde fest, og vil du gerne byde dine gæster på lækker “finger-mad”? Hos Tapas Amor tilbyder vi levering af lækre anretninger med autentiske spanske smage og råvarer, som er særdeles velegnede til servering for selskaber. Vi har også stor erfaring med at levere mad til firmafester og firmaarrangementer.

Al vores mad tilberedes og klargøres af vores uddannede og dygtige kokke, som ikke går på kompromis med råvarernes kvalitet og velsmagen – uanset hvor mange kuverter, du bestiller. Derfor kan du forvente autentiske smagsoplevelser til store såvel som små selskaber.

Byd dine gæster på velsmag og autencitet

Vi kan efter aftale arrangere maden således, den er god som “finger-food” i buffet, hvor gæsterne kan spise og snakke samtidigt, eller vi kan levere maden anrettet til mere formelle arrangementer. Vi tilbyder både afhentning af tapas fra vores køkken på Fjeldhammervej 15 bygning C i Rødovre, eller vi kan aflevere maden over hele Sjælland mod faste betalingsrater. Du har også mulighed for at få vores kok til at følge med maden ud ved levering, hvor han sørger for klargøring servering.

Vil du gerne nyde festen uden at tænke på oprydning, opvask og lignende? Husk, at du hos os endvidere har mulighed for at leje en tjener. Du kan se meget mere om priser for levering samt leje af personale i vores handelsbetingelser her (link).

Vil du vide mere om vores mad?

Har du spørgsmål til vores menu, eller vil du gerne vide mere om vores autentiske smagsunivers, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 40 42 42 eller info@tapasamor.dk. Vi giver dig gerne et bud på en menu til din næste fest. Vi glæder os til at servere for dig.