Mad til fest

Mad til fest fra Tapas Amor

Skal du holde fest, og vil du gerne byde dine gæster på lækker “finger-mad”? Så tilbyder Tapas Amor mad til festen, med levering af lækre anretninger med autentiske spanske smage og råvarer, som er særdeles velegnede til servering. Vi har stor erfaring med levering a mad til fest, lige firmafester og firmaarrangementer.

Alt vores mad tilberedes og klargøres af vores uddannede og erfarne kokke, som ikke går på kompromis med råvarernes kvalitet og velsmagen – uanset hvor mange kuverter, du bestiller. Derfor kan du forvente autentiske smagsoplevelser til festen. Vi tilbyder mad til fest til private såvel som erhverv.

Byd dine gæster på velsmag og autencitet

Vi kan efter aftale arrangere maden således, at det bliver serveret som en “finger-food” buffet, hvor gæsterne kan spise og snakke samtidigt, eller vi kan levere maden anrettet til mere formelle arrangementer. Det kommer alt sammen and på dit behov, hvorfor vi også kan skræddersy en plan til dig.
Vi tilbyder både afhentning af tapas fra vores køkken på Vejlebrovej 29, 2636 Ishøj, eller vi kan aflevere maden over hele Sjælland mod faste betalingsrater. Du har også mulighed for at få vores kok til at følge med maden ud ved levering, hvor han sørger for klargøringen.

Vil du gerne nyde festen uden at tænke på oprydning, opvask og lignende? Husk, at du hos os endvidere har mulighed for at leje en tjener. Du kan se meget mere om priser for levering samt leje af personale i vores handelsbetingelser her.

Vil du vide mere om vores mad?

Mad til fest fra Tapas Amor – Kontakt os på mail eller telefon.

Har du spørgsmål til vores menu, eller vil du gerne vide mere om vores autentiske smagsunivers, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61404242 eller mail@tapasamor.dk. Vi giver dig gerne et bud på en menu til din næste fest. Vi glæder os til at servere for dig.