Mad til reception

Hos Tapas Amor har du mulighed for at bestille lækker baskisk tapas til din kommende reception. Til receptioner er det vigtigt, at der er friske og smagfulde anretninger i flere timer. Om man er de første eller de sidste gæster skal ikke spille nogen rolle for madens kvalitet. Hos Tapas Amor kan du bestille vores lækre tapasanretninger til både siddende og stående receptioner.

Ønsker du friske og enkle tapasanretninger, som dine gæster kan nyde stående, har vi masser af inspiration til forskellige, delikate anretninger. Vi sørger for at anrette den spanske tapas, så dine gæster, arbejdskollegaer eller forretningsforbindelser kan nyde godt af maden stående.

Til de siddende receptioner kan vi også tilbyde fantastiske tapasanretninger, hvor dine gæster kan sidde og nyde vores mad. Her tilbyder vi også service til anledningen – kontakt os gerne, hvis du ønsker at benytte dig af dette tilbud.

SPANSK TAPAS: IDEELT TIL RECEPTIONER

Vi leverer udelukkende hjemmelavede spanske tapasanretninger, som gør, at du kan sikre en uformel stemning – uden at gå på kompromis med smagen. Vi mener, at det er vigtigt, at receptionsmad skal se lækkert og indbydende ud. Hos Tapas Amor sørger vi for en flot tapasanretning, hvor der er noget for enhver smag. Vores dygtige team har stor erfaring inden for tapasanretning og kommer også gerne med inspiration til dig.

For at dine gæster til receptionen skal kunne gå rundt og hygge sig, har vi anrettet tapasplatterne, så gæsterne nemt kan snuppe fine, håndholdte retter. Har du specifikke forespørgsler på anretninger, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os altid efter at anrette tapas efter vores kunders efterspørgsler, så vi leverer det, du ønsker. Tapasanretninger som mad til receptionen er en ideel servicering, fordi folk nemt kan snuppe det, de kan lide.

VÆR 100% TIL STEDE HOS DINE GÆSTER

Med en løsning inden for catering kan du få receptionsmaden udefra og slappe af sammen med dine gæster. Planlægning, forberedelse og tilberedning af mad til fester medfører ofte stress og jag – men med tapasanretninger fra Tapas Amor kan du slippe for besværet. Vær nærværende til receptionen og slip for at bruge din dag i køkkenet.