Mad ud af huset fra Tapas Amor

Vil du gerne have veltilberedt og autentiske smagsoplevelser til dit næste arrangement? Hos Tapas Amor har vi leveret spændende tapasanretninger til private selskaber og firmaarrangementer af flere slags og størrelser. Du kan forvente et udvalg af tapas, som er sammensat ud fra vores inspirationsture til Spanien og tilberedt af vores uddannede kokke.

Vores køkken er i Rødovre, hvor du har mulighed for at afhente maden. Vi tilbyder også levering over hele Sjælland samt udlejning af kokke og tjenere mod faste betalingsrater. Dem kan du læse meget mere om under vores handelsbetingelser her (link).

Lækre anretninger til frokost eller fest

Vi har tidligere leveret mad til arrangementer af flere størrelser hos nogle af vores faste kunder; bl.a. Københavns Universitet, YouSee og Danske Bank. Derudover har vi også en række mindre virksomheder, der fast benytter os som mad-leverandører til deres arrangementer. Det gælder både ved særlige festlige lejligheder og frokoster.

Vi tilbyder flere forskellige menuer, som egner sig til selskaber af flere størrelser. Det indebærer både “finger-mad”, som er velegnet til uformelle arrangementer, hvor gæster kan mingle med mad i hånden, samt til mere formelle arrangementer, hvor vi sørger for enkelte anretninger.

Vil du også smage vores mad?

Er du blevet nysgerrig på vores smagsunivers, er du velkommen til at kontakte os på telefon 61 40 42 42, eller du kan skrive en e-mail til info@tapasamor.dk. Vi glæder os til at levere autentiske madoplevelser til dig og dine gæster.