Kære kunde, Velkommen til Tapasamor.dk - grundet EU lovgivning kræves 2-trins bekræftelse ved køb med kreditkort. Anvendes et firmakort skal ejerskab kunne bekræftes ifm. køb.

Grundet ekstraordinære omstændigheder omkring COVID-19 virus er det muligt at afbestille frem til 24 timer før ordren leveres/afhentes. Pengene refunderes i form af et tilgodebevis på ordre beløbet. Dette vedrører ALLE bestillinger.

Vi holder sommerferielukket fra d. 1/7/21 t. o. m. 31/7/21

Vi leverer til følgende postnumre 1000-2599 (225 kr.), 2600-2900 (325 kr.), 2901-3699 (375 kr.), 4000-4999 (450 kr.)

×

Om Tapas Amor

Vores møde med Spanien – dét blev starten på Tapas Amor. Vi har i flere år drevet catering virksomhed, og kvalitet og gode råvarer har altid spillet en afgørende rolle. I Spanien har vi lært, hvor fyldigt simpelt kan være. Spanierne har tradition for at holde det enkelt og fokusere på få men gode råvarer. En facon som præger hele deres kultur og måde at leve på. Hvad vi ikke når i dag, når vi i morgen, for i sidste ende handler det om, at dagen i dag skal være god, og fyldt med glæder og lækkerier.

På vores rejser til Spanien nyder vi at finde spændende nye delikatesser, og prøve nye smagsvarianter af spanske kendinge. Det er alle de lækkerier du finder i vores webshop, og som også præger de tapas menuer vi leverer til dig og dine gæster.

Vi handler kun med autentiske spanske varer, og udvælger kun det bedste.

Kærligste hilsner
Ayse Inekci
Indehaver

signature