Sangria til festen

Bestiller du tapas fra Tapas Amor til din fest, kan vi varmt anbefale dig at servere den dejlige spanske klassiker, Sangria, ved siden af. Til enhver tapasanretning i festlige omgivelser hører der naturligvis den skønne drink til. Drinken med den flotte, dybrøde farve er perfekt til at nyde varme sommerdage og minder dig om det pragtfulde Spanien.

De dejlige tapasanretninger med spanske oste, hjemmelavede retter og udsøgte slagterdelikatesser nydes allerbedst med et koldt glas sangria i hånden. Hos Tapas Amor tilbyder vi hjemmelavet sangria af vores dygtige medarbejdere, der mikser drinken i overensstemmelse med ægte baskiske traditioner.

FULDFØR DET SPANSKE TEMA MED SANGRIA

Med dejlig sangria til festen og indbydende tapasanretninger kan du få et veludført spansk tema. Vi tilbyder tapas og sangria til mange forskellige typer af sammenkomster. Vores menu strækker sig over et bredt udvalg, så du kan få en anretning efter din smag.

Vi tilbyder catering til din fest – uanset hvad du ønsker at fejre. Måske skal du fejre navngivningen af dit barn? Måske mangler du catering til en stående reception? Eller måske er du på udkig efter den perfekte menu til brylluppet? Uafhængigt af din situation vil vi med glæde sammensætte den perfekte tapasmenu til din begivenhed.

Vores sangria laves, så den altid serveres helt frisk til dit arrangement. Hos Tapas Amor har vi udvalgt de allerbedste rødvine fra Spanien, som vi får importeret til at kunne lave vores sangria-blanding. Vi tilsætter spansk brandy 42 og afslutter med friskskåret frugt.

DERFOR BØR DU SERVERE SANGRIA TIL FESTEN

Med sangria kan du få en drink til festen, der rammer en bred smag. En sangria er en frugtig, ikke alt for kraftig og sommerrig drink, som de fleste kan lide. Ved at servere en drink, der falder i de flestes smag, kan du fuldføre det spanske tema og give dine gæster en dejlig smagsoplevelse.

Sangria er også en drink, der passer utrolig godt til de tapasanretninger, som vi hos Tapas Amor kan tilbyde. En frisk, hjemmelavet drink, som matcher de lækre tapasdelikatesser til perfektion. Ved at servere sangria til festen lægger du også op til en hyggelig og festlig stemning – lad festlighederne afspejle sig i sangria, der emmer af sommer og sol fra de spanske kyster.