Selskaber

Vi tilbyder en 12-retters tapasmenu, som passer perfekt til receptionen på kontoret såvel som i det private.
Menuen består af 12 mundrette tapasanretninger som imponerer både synet og smagsløgene.

MAD TIL SELSKABER HOS TAPAS AMOR

Velkommen hos Tapas Amor. Hos os kan vi tilbyde dig at levere mad til selskaber, uanset hvor i København eller på Sjælland I befinder jer. Om du skal holde en rund fødselsdag, konfirmation eller fejre en anden stor livsbegivenhed, så leverer vi gerne en smagfuld menu. Vi tilbyder mad til alle størrelser af selskaber – alt lige fra 10-100 personer – hvor vores højkvalitetstapas altid falder i god jord. Når du bestiller mad ud af huset hos os, bliver det meget mere overskueligt at gennemføre arrangementet.

FRISK OG HJEMMELAVET ER ALTID ET HIT

Hos Tapas Amor vægter vi højt, at alt maden laves med stor kærlighed og omhu, da vi er overbeviste om, at det kan smages på maden. Derfor udvælger vi selv vores råvarer grøntsager som fisk, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten ved at vælge nogen til at gøre arbejdet for os. På den måde leverer vi eksempelvis frisk fisk direkte fra havet til vores gæster. Vores 12-retters tapasmenu er en storhitter, fordi menuen passer perfekt til såvel en reception som på kontoret eller til en privat middag. De 12 mundrette tapasanretninger imponerer gang på gang både synet og smagsløgene – og det er udelukkende, fordi vi har en høj standard hele vejen igennem.

ØNSKER DU MAD UD AF HUSET?

Så kan du ringe til os, og hør nærmere om hvad vi kan gøre for dig. Du kan også tilkøbe en af vores egen importerede vine fra Spanien, som går godt hånd i hånd med tapasmenuen. Vi bestræber os altid på at møde dine ønsker og skræddersy en menu, der passer dig ud fra de produkter vi tilbyder. Ring på 61 40 42 42 eller skriv en mail på info@tapasamor.dk for at bestille eller høre mere.

Ingen arrangementer er de samme hos os. Vi bestræber os på at møde dine ønsker og skræddersy en menu, der passer dig ud fra de produkter vi tilbyder. Ring på 61 40 42 42 eller skriv en mail på info@tapasamor.dk for at bestille eller høre mere.