Spansk tapas hos Tapas Amor

Spansk Tapas i alverdens lækre formater

Tapas er en spansk anretning, som består af små, velsmagende retter, som ofte serveres på et tapasbræt. Brættet spækkes med forskellige spanske delikatesser og er en meget populær spise, fordi anretningen sikrer, at der er noget for enhver smag. Det gør også, at man kan spise mange forskellige tapasfavoritter.

Hos Tapas Amor tilbyder vi lækre og smagfulde tapasanretninger fra Spanien. Den spanske klassiker, tapas, varierer dog meget, alt efter hvor du befinder dig i Spanien. Spanskinspirerede tapasdelikatesser tager sig forskelligt ud i Catalonien, Galicien og Baskerlandet. Nogle forbinder derfor tapas med at få serveret et stykke brød med pålæg. Denne spanske tapasanretning kaldes pintxos. Vi vil gøre opmærksom på, at vi ikke serverer pintxos. Hos Tapas Amor serverer vi derimod hjemmelavet, baskisk tapas.

Spansk tapas med inspiration fra det baskiske køkken

Vores anretninger udarbejdes af vores baskiske kok, som sørger for, at alle tapasanretninger, vi serverer, er hjemmelavet. Det vil sige, uanset om du sætter tænderne i vores lækre brød, blinis eller noget helt tredje – kan du være sikker på, at det er lavet fra bunden med en god portion kærlighed for de baskiske traditioner.

Hos Tapas Amor vil du opleve indbydende anretninger med bl.a.:

  • Et bredt udvalg af lækre oste importeret fra Spanien
  • Slagterdelikatesser som serrano skinke, chorizopølse og salchichonpølse
  • Fristende små anretninger af lækre desserter
  • Stort udvalg af antipasti som f.eks. carpaccioruller, tortillatærter og spanske oksefrikadeller
  • En masse delikatesser fra havets frugter, som kunne være minifiskefrikadeller, blinis m. krabbesalat og stegt gambas
  • Og meget mere!

Spansk tapas serveres naturligvis med frisk, hjemmebagt brød, oliven, mandler, cornichoner og mange andre lækre delikatesser.

 

Find spansk tapas i København

Hos Tapas Amor tilbyder vi levering af spansk tapas i København. Vi har et stort udvalg af spændende nye delikatesser og smagsvarianter af spanske klassikere. Vi sammensætter vores menuer ud fra autentiske spanske råvarer, som er udvalgt med fokus på kvalitet.

Vi tilbyder også spansk tapas catering, hvor vi tilbereder hjemmelavede og lækre tapasanretninger, der passer til din smag. Læs mere om vores tapas catering her

3 HURTIGE FAKTA OM SPANSK TAPAS

1. Ordet tapas kommer oprindeligt af ordet tapa, der er afledt af udsagnsordet, tapar. Tapar betyder at dække eller genoprette. Tapas er derfor flertalsformen af tapa og er en udbredt tradition i Spanien.

2. I Spanien er det meget normalt at spise tapas, når man kommer hjem fra arbejde – og inden man begynder at lave aftensmad. Spanierne er også glade for at indtage tapas som et lille måltid, inden de går i seng.

3. Tapas er for spanierne indbegrebet af socialt samvær. Når man mødes over en tapasanretning, er der lagt op til hyggelige stunder og kvalitetstid.

Køb spansk tapas hos Tapas Amor

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille spansk tapas i København eller spansk tapas catering? Så er du velkommen til at ringe på tlf. 61404242 eller skrive til vores mail info@tapasamor.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.