Kære kunde, Velkommen til Tapasamor.dk - grundet EU lovgivning kræves 2-trins bekræftelse ved køb med kreditkort. Anvendes et firmakort skal ejerskab kunne bekræftes ifm. køb.

Grundet ekstraordinære omstændigheder omkring COVID-19 virus er det muligt at afbestille frem til 24 timer før ordren leveres/afhentes. Pengene refunderes i form af et tilgodebevis på ordre beløbet. Dette vedrører ALLE bestillinger.

Vi leverer til følgende postnumre 1000-2599 (225 kr.), 2600-2900 (325 kr.), 2901-3699 (375 kr.), 4000-4999 (450 kr.)

×

Spansk tapas hos Tapas Amor

Spansk tapas hos Tapas Amor

Tapas er en spansk anretning, som består af små, velsmagende retter, som ofte serveres på et tapasbræt. Brættet spækkes med forskellige spanske delikatesser og er en meget populær spise, fordi anretningen sikrer, at der er noget for enhver smag. Det gør også, at man kan spise mange forskellige tapasfavoritter.

Hos Tapas Amor tilbyder vi lækre og smagfulde tapasanretninger fra Spanien. Den spanske klassiker, tapas, varierer dog meget, alt efter hvor du befinder dig i Spanien. Spanskinspirerede tapasdelikatesser tager sig forskelligt ud i Catalonien, Galicien og Baskerlandet. Nogle forbinder derfor tapas med at få serveret et stykke brød med pålæg. Denne spanske tapasanretning kaldes pintxos. Vi vil gøre opmærksom på, at vi ikke serverer pintxos. Hos Tapas Amor serverer vi derimod hjemmelavet, baskisk tapas.

Baskiske tapasanretninger

Vores anretninger udarbejdes af vores baskiske kok, som sørger for, at alle tapasanretninger, vi serverer, er hjemmelavet. Det vil sige, uanset om du sætter tænderne i vores lækre brød, blinis eller noget helt tredje – kan du være sikker på, at det er lavet fra bunden med en god portion kærlighed for de baskiske traditioner.

Hos Tapas Amor vil du opleve indbydende anretninger med bl.a.:

  • Et bredt udvalg af lækre oste importeret fra Spanien
  • Slagterdelikatesser som serrano skinke, chorizopølse og salchichonpølse
  • Fristende små anretninger af lækre desserter
  • Stort udvalg af anti pasti som f.eks. carpaccioruller, tortillatærter og spanske oksefrikadeller
  • En masse delikatesser fra havets frugter, som kunne være minifiskefrikadeller, blinis m. krabbesalat og stegt gambas
  • Og meget mere!

Tapasanretningerne serveres naturligvis med frisk, hjemmebagt brød, oliven, mandler, cornichoner og mange andre lækre delikatesser.

3 hurtige fakta om spansk tapas

1. Ordet tapas kommer oprindeligt af ordet tapa, der er afledt af udsagnsordet, tapar. Tapar betyder at dække eller genoprette. Tapas er derfor flertalsformen af tapa og er en udbredt tradition i Spanien.

2. I Spanien er det meget normalt at spise tapas, når man kommer hjem fra arbejde – og inden man begynder at lave aftensmad. Spanierne er også glade for at indtage tapas som et lille måltid, inden de går i seng.

3. Tapas er for spanierne indbegrebet af socialt samvær. Når man mødes over en tapasanretning, er der lagt op til hyggelige stunder og kvalitetstid.