Tapas catering

Tapas catering fra Tapas Amor

Hos Tapas Amor tilbyder vi lækre og smagfulde tapasanretninger fra Spanien. Vi har udviklet vores menu med udgangspunkt i spanske delikatesser og autentiske råvarer. Vores tapasanretninger er inspireret af det baskiske køkken, som byder på lækre oste, slagterdelikatesser, anti pasti og meget mere.

Vi er særligt kendte for vores eksklusive tapas catering, hvor du nemt kan sammensætte dine tapasfavoritter. Spansk tapas består af mange små anretninger, og du er derfor sikker på at finde noget til enhver smag. De lækre anretninger er optimale til en afslappet stemning, hvor der er fokus på det gode selskab og hygge. Med vores tapas catering kan du også skabe en overdådig buffet spækket med delikatesser fra det spanske køkken.

Bestil tapas to go som små appetitvækkere, forret eller sammensæt et større hovedmåltid. For at skabe den perfekte, spanske stemning til din fest, kan du med fordel også servere vores Sangria til din take away tapas.

Bestil tapas til døren

Tapas består af mange forskellige råvarer fra det spanske køkken. Vi vil derfor gerne gøre indkøbsturen lettere for dig ved at tilbyde tapas til døren eller til afhentning. Du behøver derfor stort set ikke løfte en finger. Når du bestiller catering, skal du nemlig blot vælge din foretrukne menu. Så sørger vi for, at maden er klar til dig og dine gæster.

Vores take away tapas består bl.a. af:

• Tartelet med røget laksetatar

• Mini fiskedeller

• Blinis med Vedrduras Fritas

• Langtidsstegt tortilla-tærte

• Udvalg af oste

• Spanske pølser

• … Og meget mere

Bestiller du vores tapas to go, sørger vi naturligvis også for frisk, hjemmebagt brød, oliven, mandler, cornichoner og mange andre lækre delikatesser, som hører hjemme på tapasbordet.

 

Tapas to go med fristende desserter

Tapas catering er perfekt til mange anledninger og kan både fungere som forret og hovedmåltid. Enhver lækker tapas menu bør dog altid afsluttes med noget sødt. Vores tapas catering består derfor også af fristende desserter, som passer til enhver smag.

Du kan bl.a. imponere dine gæster med vores medovik honningkage med appelsin eller vores udvalg af farverige macarons, der ligger let i maven.

Hvordan bliver take away tapas leveret?

Tapas bliver ofte anrettet på et bræt, som fyldes med alle de spanske klassikere. Ønsker du at bestille vores tapas til døren, bliver det leveret i smørrebrødsbakker. På den måde kan du nemt anrette maden flot på enten et træbræt eller fad.

Vores take away tapas kan også blive serveret på vores egne fade, hvis du ønsker, at vi skal stå for anretningen. I dette tilfælde skal alt vores service naturligvis leveres tilbage efter nærmere aftale.

Køb tapas catering hos Tapas Amor

Vil du gerne byde dine gæster på kolde og varme retter, der ikke ligger for tungt i maven og kan nydes hele aftenen? Så er tapas catering den perfekte løsning. Her får du mulighed for at tage den sydlandske stemning med hjem og forkæle dine gæster med lækkerier fra det spanske køkken. Du skal blot vælge dit ønskede afhentnings- eller leveringstidspunkt. Så klarer vi resten!

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille take away tapas eller tapas catering? Så er du velkommen til at ringe på tlf. 61404242 eller skrive til vores mail info@tapasamor.dk.

Vi glæder os til at servere for dig.

Såfremt du allerede er overbevist om, at du skal dykke ned i vores delikate udvalg allerede i dag så bestil med det samme herunder.