Tapas i København

Tapas ud af huset i København

Man skal ikke lede længe efter steder at spise i København. Byen er centrum for alverdens køkkener og byder altid på spændende nye muligheder for gastronomiske smagsoplevelser. Hos Tapas Amor elsker vi at præge den københavnske madscene med vores spanske delikatesser.

Er du på udkig efter tapas i København, har vi et bredt udvalg af lækre anretninger, som giver en intens spansk stemning. Vi spækker vores fade med autentiske tapas retter fra årstidens bedste råvarer. Vores udvalg af tapas menuer er sammensat med fokus på kvalitet og tilberedt af vores erfarne kokke.

Bestil mad ud af huset i København

Her på hjemmesiden kan du bestille mad ud af huset i København eller blot finde inspiration til din næste tapas menu. Vi serverer autentiske specialiteter med inspiration fra det baskiske køkken. Vores tapasanretninger består derfor af et bredt udvalg af lokale oste og pølser importeret direkte fra Spanien. Du kan også vælge mellem smagfulde anti pasti som f.eks. carpaccioruller, tortilla-tærter og spanske oksefrikadeller. Vi har udvalgt de bedste råvarer og opskrifter, som er sammensat med udgangspunkt i vores inspirationsture til Spanien. Vores mål er at bringe sydens delikatesser direkte hjem til dig i København og byde på smagfuld tapas i indre by.

Du får naturligvis også frisk, hjemmebagt brød, oliven, mandler, cornichoner og mange andre spanske lækkerier med, når du bestiller vores tapas i København.

Byd dine gæster på lækker tapas takeaway i København

Bestiller du tapas takeaway i København, kan du sammensætte den perfekte menu til enhver festlig anledning. Uanset om du skal holde fødselsdag, barnedåb, reception eller firmafest, vil tapas med garanti være en stor succes. Tapas kan både bruges som en mindre appetitvækker og forret. Du kan også sammensætte de små retter til et større hovedmåltid. Her kan vi varmt anbefale vores indbydende tapas buffet, som dine gæster kan hapse af, mens de nyder hinandens selskab. De spanske delikatesser passer også godt til dig, der gerne vil invitere venner hjem til en hyggelig og uformel aften med let ”finger-food” og lækker vin.

Når du bestiller mad ud af huset i København, slipper du for alt besværet i køkkenet. Vi klarer alle forberedelserne, så du blot skal fokusere på festen og dine gæster. Derudover tilbyder vi også gerne at stå for anretningen af de små tapas retter på vores egne fade.

Vil du vide mere om vores tapas i København?

Hos Tapas Amor leverer vi tapas takeaway i København. Den spanske delikatesse har nemlig vundet stor succes i den pulserende storby, og flere efterspørger muligheden for at tage sine tapasfavoritter med hjem. Udover København kan vi også levere vores tapasanretninger over hele Sjælland mod faste betalingsrater. Vi tilbyder desuden afhentning af tapas fra vores køkken på Vejlebrovej 23 i Ishøj.

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille mad ud af huset i København? Så er du velkommen til at ringe på tlf. 61404242 eller skrive til vores mail mail@tapasamor.dk. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige menu, der passer til dit arrangement.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Du kan også bestille direkte herunder og afhente i dag: