Tapas Take Away

Tapas Takeaway i København

Take away er mere udbredt end nogensinde før. Flere forkæler sig selv med ekstra god take away, når de holder fest eller inviterer venner og familie over på en uformel middag. Og det er der selvfølgelig mange gode grunde til. Uanset arrangementets størrelse handler det ofte om at hygge sig med sine gæster og god mad, og med take away får man begge disse ønsker opfyldt. Her slipper du også for den store indkøbstur, oprydning og opvask.

Take away er dog langt fra bare grillbarer og pizzeriaer. Udvalget inden for take away byder i dag på flere kulturelle smagsoplevelser og sunde alternativer. Hos Tapas Amor tilbyder vi tapas take away, som både består af forskellige varianter af pølser som charcuteri og et bredt udvalg af oste.

Bestil tapas takeaway i København

Med vores take away tapas har du mulighed for at tage den sydlandske stemning med hjem til København og imponere dine gæster med flotte anretninger af de spanske klassikere. Tapas to go består af små delikatesser, som passer godt til dig, der skal holde fest, reception eller bare gerne vil byde på en hyggelig aften blandt venner og familie.

Vores tapas take away tilberedes af vores yderst dygtige kokke, som laver alle retter fra bunden med en stor kærlighed til de spanske råvarer og smage. Du kan derfor være sikker på, at kvaliteten altid er høj, når du bestiller tapas to go hos os.

Læs mere om dine muligheder for at bestille tapas takeaway i København her.

Tapas take away inspireret af det spanske køkken

Vores take away tapas er inspireret af vores mange rejser til sydens varme sol i Spanien. Vi elsker at gå på opdagelse i den spanske madkultur og prøve spændende, nye delikatesser, som vi kan bringe med os hjem til København. Derfor handler vi også kun med autentiske, spanske råvarer, som altid følger årstidens bedste muligheder.

I Spanien er tapas dog ikke blot en delikat spise, men også en social menu, der indbyder til samvær og nydelse i hyggelige omgivelser. Tapas består nemlig af små anretninger, hvor det er naturligt at sidde og hapse af de forskellige retter. Det gør tapas perfekt til en aften, hvor det gode selskab er i fokus. Med andre ord tilbyder vi ikke bare tapas take away. Vi ønsker at bidrage til den gode stemning og skabe hyggelige stunder for dine gæster.

Vil du smage tapas take away fra Tapas Amor? Kontakt os eller bestil nu

Skal du holde fest eller invitere venner på en hyggelig middag, og er du blevet nysgerrig på vores smagsunivers? Så er du velkommen til at kontakte os på vores tlf. 61404242 eller skrive til vores mail info@tapasamor.dk. Vi guider dig igennem vores udvalg af spanske delikatesser og hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige tapas menu til dit arrangement.

Vi kan efter aftale arrangere din tapas take away således, at den serveres som ”finger-food”-buffet, eller vi kan levere den flot anrettet til mere formelle begivenheder. Vores tapas take away bliver altid skræddersyet ud fra dine behov.

Vi glæder os til at bringe sydens smagsoplevelser hjem til dig.