Tapas ud af huset i København

Tapas ud af huset til en god aften

Vil du gerne have en veltilberedt og autentisk menu til dit næste arrangement? Hos Tapas Amor har vi leveret spændende tapas take away til både private selskaber og firmaarrangementer af flere størrelser. Du kan forvente et udvalg af tapas, som er sammensat med fokus på kvalitet og tilberedt af vores uddannede kokke. Vi har hentet stor inspiration fra vores mange ture til Spanien.

Når du bestiller tapas ud af huset, er du derfor sikker på at få en autentisk smagsoplevelse, der automatisk sender dig ned i sydens sol og varme.

Vores køkken er i Rødovre, hvor du har mulighed for at få tapas ud af huset. Bor du i indre by, kan du også bestille tapas takeaway i København. Vi tilbyder desuden levering over hele Sjælland samt udlejning af kokke og tjenere mod faste betalingsrater.

Tapas ud af huset til enhver smag og begivenhed

Vi tilbyder flere forskellige menuer af tapas take away, som egner sig til selskaber i alle størrelser. Det indebærer både ”finger-food”, der er perfekt til uformelle arrangementer, hvor gæster kan mingle med mad i hånden, og til de mere formelle begivenheder, hvor vi sørger for enkelte anretninger.

Skal du f.eks. holde reception, fødselsdag eller studentergilde, kan vi varmt anbefale vores take away tapas som buffet. Det åbner op for en hyggelig og afslappet stemning, hvor der er fokus på det gode selskab og lækker mad.

Har du derimod inviteret til et større arrangement som bryllup, konfirmation eller barnedåb, kan du læse mere om vores mad til fest her.

Vores tapas ud af huset består af spanske delikatesser, som er tilberedt af de bedste råvarer. Vi importerer vores oste direkte fra Spanien og sammensætter opskrifterne efter de baskiske traditioner. Vores tapas take away består også af lækre pølser som serranoskinke, chorizo og salchichon.

Få tapas take away til jeres firmafrokost

Din firmafrokost behøver ikke være kedelig og traditionel. Hos Tapas Amor har vi tidligere leveret spanske tapasanretninger til arrangementer af flere størrelser hos nogle af vores faste kunder; København Universitet, YouSee og Danske Bank. Derudover har vi også en række mindre virksomheder, der fast benytter sig af vores tapas ud af huset til deres arrangementer. Det gælder både ved særlige festlige anledninger og frokoster. Du kan blandt andet læse mere om vores muligheder her.

Derfor skal du bestille tapas take away

Der er mange fordele ved at bestille tapas ud af huset. Tapas er nemlig mere end bare en delikat spise – det er en social menu, der byder på hygge og samvær. Du bør derfor prøve vores tapas take away, fordi:

• du slipper for at stå i køkkenet

• vi tilbereder lækre anretninger

• tapas er både en klassisk og moderne ret

• der er altid noget til enhver smag.

Her på siden kan du bestille tapas take away i København online. Vi sørger for, at maden er klar til afhentning eller levering på det aftalte tidspunkt.

Kontakt os, eller bestil tapas ud af huset hos Tapas Amor

Har du lyst til at høre mere om dine muligheder for at bestille tapas take away i København? Så lad os tage en snak om dine ønsker og finde frem til den helt perfekte menu. Du er velkommen til at ringe på tlf. 61404242 eller skrive til vores mail info@tapasamor.dk.

Vi glæder os til at servere for dig.