Tapas ud af huset fra Tapas Amor

Skal du holde fest, eller får du gode venner på besøg, som fortjener forkælelse? Hos Tapas Amor tilbyder vi tapas ud af huset til firmaarrangementer såvel som private arrangementer. Vil du gerne have velsmag uden at bruge mange timer i køkkenet, er vi behjælpelige med tilberedning og levering over hele Sjælland, hvis det ønskes. Du kan naturligvis også afhente din bestilling i vores køkken i Rødovre på Fjeldhammervej 15 bygning C.

Al vores mad tilberedes af vores yderst dygtige og uddannede kokke. Menuerne er sammensat med udgangspunkt i vores mange inspirationsture til Spanien, hvor vi har gået på opdagelse i lokale råvarer og smagssammensætninger.

Smagsoplevelser for dig og dine gæster

Tapas er ikke blot en delikat spise – det er en social menu, der indbyder til nydelse i hyggelige omgivelser og parres bedst med et godt glas vin. Med andre ord, kan du hos os bestille mere end tapas to go. Vi gør os umage for at kunne bidrage til hyggelige stunder for dit selskab.

Skal du holde fest, og vil du gerne have en mere uformel stemning, hvor der mingles omkring maden, har vi også erfaring med at sørge for fingernemme anretninger. Hos os har du endvidere mulighed for at leje kokke og tjenere, så du kan være en del af din egen fest uden at skulle tænke på afrydning, oprydning og opvask. Du kan læse mere om priserne for leje af vores personale samt priserne for levering i vores handelsbetingelser her (link).

Kontakt os, eller bestil tapas ud af huset

Har du spørgsmål til dine muligheder, og vil du gerne have mere information om vores tapas ud af huset? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon 61404242 eller skrive en e-mail til info@tapasamor.dk. Vi glæder os til at præsentere dig for vores autentiske smagsunivers.