Kære kunde, grundet ny lovgivning fra EU anvendes dobbelt bekræftelse på køb. Tiltaget er til for at undgå svindel. Anvender du et firmakort er det vigtigt at ejerskab kan bekræftes ifm. køb.

Levering er muligt i postnummer: 1000-2599 (225 kr.), 2600-2999 (325 kr.), 3000-3699 (375 kr.) og 4000-4999 (450 kr.)

×

Handelsbetingelser

FRAGT OG LEVERING HANDELSBETINGELSER MIN KONTO
FORRETNINGSBETINGELSER FOR BRUG AF WWW.TAPASAMOR.DK
HERUNDER KATEGORIA CATERING ApS CVR.:39889609

Hvornår kan jeg senest bestille?
Vores menuer kan senest bestilles 3 dage forud for levering. Ring på +45 53 50 09 92 og hør, om det er muligt at bestille senere end de 3 dage før. Vi tager forbehold for at nogle dage kan være fuldt booket, selvom der ringes 3 dage i forvejen. Bemærk at din bestilling skal via vores E-mail: info@tapasamor.dk eller via vores hjemmeside.

Har du købt en deal?
Alle bestillinger skal ske via vores E-mail: info@tapasamor.dk senest 3 dage i forvejen. Husk at vedhæfte din værdibevis når du fortager bestilling.
Ønsker du selv at hente din mad?

Du kan hente din mad på vores adresse. Fjeldhammervej 15, 2610 Rødovre. De kan stables, og med god vilje kan der være til 20-25 kuverter i en stationcar, såfremt bagsæderne er slået ned. Afhentning skal ske mellem klokken 11-17. Ved særlige tilfælde kan afhentning ske tidligere eller senere efter aftale.

Åbningstider
Mandag – søndag fra 10-19

Ønsker du maden leveret?
Vi leverer på hele Sjælland. Leveringspriserne afhænger af postnummer og leveringstidspunkt. Priserne starter fra DKK 150. Se prisen, når du bestiller i vores webshop eller kontakt os på +45 53 50 09 92.
Kørsel sker mellem klokken 11-17.

Hvad er leveringstiden?
Vi leverer indenfor et spænd af 1 timer. Det vil sige, at hvis du bestiller levering til kl. 17.00, vil vi bestræbe os på at levere det til dig mellem 15.00-17.00.
Hvis du ønsker levering på andet tidspunkt ring da på +45 53 50 09 92.

Hvordan skal servicen returneres og hvor?
Rengjorte tomme fade, transportkasser m.m. skal returneres til os den efterfølgende hverdag. Servicen kan også afleveres i weekenden.
Mandag mellem kl. 11-17
Tirsdag mellem kl. 11-17
Onsdag mellem kl. 11-17
Torsdag mellem kl. 11-17
Fredag mellem kl. 11-17
Lørdag mellem kl. 11-17
Søndag mellem kl. 11-17
Adressen er: Fjeldhammervej 15 bygning C, 2610 Rødovre
Vi kan selvfølgelig godt hjælpe med afhentning af servicen mod betaling (samme pris som for udbringning).

Hvordan modtager jeg maden?
Vores mad bliver leveret i smørrebrødsbakker og engangsfade, der gør det nemt for dig at anrette maden appetitligt hos dig. Hvis du ønsker servering på vores egne fade, kontakt os da inden. I dette tilfælde vil alt vores service være til udlån og skal naturligvis leveres tilbage. Det skal du selv sørge for, og aftalen er at du leverer servicen tilbage den førstkommende hverdag efter arrangementet. Bortkommen og itu gået service skal erstattes af kunden til vores kostpriser. Bemærk at vi aldrig debiter beløbet af det købte varer på din kontoudskrift før varen afsendes.

Kan jeg få en kok/tjener med ud til mit arrangement?
Vi er stolte over at have en stor stab af freelance tjenerpersonale tilknyttede. Søde, dygtige og smilende piger og drenge, mænd og kvinder, som alle vil gøre det ypperste for at medvirke til et vellykket arrangement. Prisen for at få hjælp til anretning koster 300,- op til 50 kuverter. Derefter 500,-
Har du lyst til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet kan du med fordel booke kokke og tjenere. Vi står klar til at tage imod dig. Kontakt os her.

Kok
Vores kokke følger maden og sluttilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter jeres ønsker og efter aftale.

Tjener
Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.
*Der beregnes altid transporttid for al vores personale

Større arrangementer
Ved større arrangementer eller efter aftale, sørger vi altid for at der under arrangementet er en af vores erfarne arrangementsmedarbejdere/afviklere tilstede og som har ansvaret for at alle indgåede aftaler omkring arrangementet eksekveres til jeres fulde tilfredshed.

Modtaget mad, som ikke stemmer overens med billedet?
Vi bestræber os efter at give et så realistisk billede af det vi sender til vores kunder. Alle billeder som er fremstillet på hjemmesiden www.tapasamor.dk er udarbejdet og taget af os. Hvorfor vi afsætter fantasien indenfor dekoration, fremstilling, træfade mm. Vi leverer alle retter i engangsfade, der gør det nemt for dig at servere maden appetitligt hos dig. Hvis du ønsker servering på severing på vores egen fade, kontakt os da inden. I dette tilfælde vil alt vores service være til udlån og skal naturligvis leveres tilbage. Det skal du selv sørge for, og aftalen er at du leverer servicen tilbage den førstkommende hverdag efter arrangementet. Bortkommen og itu gået service skal erstattes af kunden til vores kostpriser.

Beskadigt inventar & afbestillinger
Afbestilling af et selskabsarrangement på over 30 personer kan rettidigt ske skriftligt inden en uge. Ved afbestilling af hele selskabsarrangementet senere end en uge før arrangementsdatoen gælder følgende regler: Inden for et døgn før arrangementet afholdelse, kan Tapasamor.dk kræve en godtgørelse der svarer til 75% af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Tapasamor.dk kræve at blive holdt skadesløs for de udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles. Senere end 6 døgn før arrangementets afholdelse, kan Tapasamor.dk kræve en godtgørelse, der svarer til 50% af prisen for de bestilte kuverter. Desuden kan Tapasamor.dk kræve at blive holdt skadesløs for udgifter til særligt aftalte ydelser, som ikke kan afbestilles. Nægtes modtagelse af bestillingen på arrangementsdatoen betales fuld pris for hele arrangementet.

Privatlivspolitik
Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. www.tapasamor.dk vil i nogle tilfælde dele kundens information til tredjepart, hvis det er nødvendigt for at implementere en transaktion mht. returnering af penge eller lignende. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige dataoplysninger til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Vi vil aldrig nogensinde sende dine informationer videre til andre. Vi vil indsamle nogen oplysninger når du opretter en konto på Tapasamor eller betaler som gæst. Når du gør dette, beder vi dig om personlige oplysninger, f.eks. dit navn, din e-mailadresse, din adresse og dit telefonnummer. Husk at hvis du har spørgsmål, kan du som altid være velkommen til at kontakte os

Klage, Fortrydelsesret, Reklamation
Bemærk, at der ikke er fortrydelsesret for mad og drikkevarer. Købelovens almindelige regler om reklamation i tilfælde af mangelfulde varer, forsinkede varer, eller varer som ikke svarer til beskrivelsen, kan dog finde anvendelse. Send os en mail på info@tapasamor.dk omkring manglen eller fejlen på din modtaget vare, så snart du opdager den. Når du ser fejl ved modtagelse af mad eller mangel af vare skal du vedhæftet i din klage sende os et billede samt så detaljeret som muligt oplyse hvad problemet er. Hvis reklamationen er berettiget, tilbyder vi et tilgodehavende beløb, som kan sammenlignes med dit tidligere modtaget vare. Er den nye vare billigere, refunderer vi ikke prisforskellen, men giver et tilgodehavende beløb. Er dit produkt dyrere, betaler du differencen. Naturligvis for at kunne tilfredsstille dig som kunde, anbefaler vi, at du selv er opmærksom på din reklamationsfejl.

Annullering af ordre
Annullering skal ske senest 1 uge før. Derefter bliver 50% beskåret. Op til 2 dage efter bliver de udbetalt. Skulle der være alvorlige oversager til annullering, vil der naturligvis blive tages højde for det.

Betalingsmetode
Du kan trygt og sikkert betale med betalingskort på www.Tapasamor.dk. Vi godtager alle almindelige kort som Visa og MasterCard samt Mobilepay. Dit køb håndteres derefter af RR SAFE PAY. Tapas Amor har derfor ikke adgang til dine kortoplysninger. Du modtager en bekræftelse pr. mail, når dit køb er gået Igennem. Dette vil typisk ske 2 minutter efter købet er gennemført. Bliver vi forhindret i at lever din mad, vil vi annullere dit køb og dit tilgodehavende vil blive overført til dig igen. Bemærk dog at der godt kan gå imellem 3-4 hverdage før beløbet kan ses på kontoudskriften, da det afhænger af din bank.

(Vi tager forbehold for trykfejl, Prisfejl, Moms- og afgiftsændringer, udsolgte eller udgåede retter, leveringssvigt fra vores leverandører. Alle rettigheder herunder copyright forbeholdes til www.rr-group.dk & www.tapasamor.dk)